GROOTSTE VESTIGING SKINS COSMETICS OPENT IN ROTTERDAMOp zaterdag 25 november opende het luxueuze beautymerk Skins Cosmetics de deuren van een gloednieuwe vestiging op de Kruiskade! Tien jaar na de opening van de eerste Rotterdamse vestiging op de Oldenbarneveltstraat, is het beautymerk toe aan uitbreiding en vestigt zich nu midden in het central district van Rotterdam.

Bij Skins geniet je van een rustgevende beauty treatment of shop je een van de exclusieve producten uit de uitgebreide collectie. De Nederlandse keten representeert onder andere bekende merken als Laura Mercier, Estelle, Fusionbeauty & Creed Perfumes. Wil je weten welke producten het beste bij jou passen? De gepassioneerde specialisten van Skins Cosmetics staan iedere dag voor je klaar met de beste adviezen, tips & tricks!

Skins Cosmetics is sinds het jaar 2000 actief binnen de Nederlandse beautybranche. In de winkels van Skins waan je je in een waar beauty walhalla: hier is werkelijk alles te vinden op het gebied van parfum, make-up en huidverzorging. Het assortiment wordt in de winkels modieus gepresenteerd in lange, open kasten met veel lichtinval. Door de grote ramen en de natuurlijke tinten van het prachtige interieur hangt er een aangename en relaxte sfeer; ideaal om even compleet te ontspannen.