AW18: PRINTS, CHECKS & LEATHERHet is inmiddels eind augustus en dat betekent een nieuwe modebewuste garderobe voor het najaar. Begin dit jaar stonden de nieuwe designs al op de catwalk te shinen en nu zijn ook de winkels op de Kruiskade aan de beurt! Mix & match jouw stijl met de AW18 collectie van onze high end fashion merken!

Checks

Van oversized blazers en nette pantalons tot wintercoats: checks are on! Maak je outfit compleet met een stoere biker boot, oversized blouse en casual pantalon. Caroline Biss heeft die eyecatcher pantalon die absoluut niet mag ontbreken op jouw wishlist. De herfstkleuren spatten er vanaf! Tommy Hilfiger gaat voor de sporty look waarbij de donkerblauwe streep zorgt voor die comfortabele look. Hugo Boss gaat voor de Scottish, nostalgic skirt. Hebben hebben!

The leather look
Voor de statement basics is COS de absolute ster. De modestukken zijn tijdloos en basic waarmee je een krachtige look kunt creëren. Wist je dat je dit goed kunt combineren met een sneaker of loafer voor de ultieme alledaagse look?

Prints
Prints prints prints. Of het nou de bekende panterprint of de 70’s flower look is, je ziet het overal terug. Zo kun je de collectie van Marc Cain en Michael Kors herkennen aan de touch of ‘bohemian chic’. Toch nog die zomerse taferelen, maar dan in het najaar. 

Voor alle modeliefhebbers kan het nieuwe seizoen dus weer beginnen. Shop till you drop in het luxe en sfeervolle winkelgebied van Rotterdam!

Caroline Biss: Kruiskade 59
Tommy Hilfiger:Kruiskade 57B
Hugo Boss:Kruiskade 57A 
COS: Karel Doormanstraat 278
Marc Cain: Kruiskade 71-73
Michael Kors: Kruiskade 62-64