INSIDE ROTTERDAM: HIGH END FASHION DISTRICT UITGELICHTDe Kruiskade blijft niet onopgemerkt! Inside Rotterdam, de Engelstalige glossy over de stad, neemt in ieder nummer één van de leukste straten van Rotterdam onder de loep. In de laatste editie van het magazine zijn talloze zaken in het High End Fashion District uitgelicht voor Rotterdammers, dagjesmensen en toeristen.

Winkelen kan volgens het tijdschrift bijvoorbeeld bij Hugo Boss, Marc Cain, Oger of Tommy Hilfiger. Die mooie tas of dat horloge koop je bij Michael Kors en die fijne stappers haal je bij Shoebaloo of Flavourz.

Ook aan degene die niet van shoppen houdt is gedacht. Zin in een beautybehandeling? Dan kun je naar Skin Cosmetics. Bij Colinda Nails kom je met perfect gelakte nagels naar buiten.

Wie genoeg gezien heeft en even neer wil ploffen, kan dat onder het genot van een hapje en een drankje doen bij Hugh of De Beurs. Bij die laatste vier je ’s avonds ook een goed feestje. Net als bij Villa Thalia trouwens.

Benieuwd wat Inside Rotterdam nog meer over dit stukje central district van Rotterdam te schrijven heeft? Kijk dan voor het bemachtigen van een exemplaar op: www.insiderotterdam.nl