CHEERS TO THE HOTSPOT NIGHT @ KRUISKADE ROTTERDAMHOTSPOTS: CHEERS TO THE HOTSPOT NIGHT!

Toe aan een gezellige borrel? Een kwalitatief diner of zelfs een heel weekend er tussenuit? Dat kan!

BeGIN your weekend at Roots
Roots heeft elke vrijdag een speciale Gin special. Geniet tijdens de vrijmibo van 16.00 tot 18.00 uur van verfrissende G&T's, bereid door de enige echte Roots bartender. Voor €10 serveert Roots verfrissende en verassende G&T creaties.

Indian cuisine
Behoefte aan een verrassende en authentieke keuken dit weekend? Breng dan een bezoek aan The Pepper Trail. Menig Indian lover kan een diner als dit niet aan zich voorbij laten gaan!
Restaurant, cocktailbar én club in één. Zelfs met een volle maag kunnen een dansje en een drankje geen kwaad. Waan je tussen de spontane en stijlvolle mensen met een kleurrijke cocktail in je hand en goede beats op de achtergrond!

Entertainment. Dat is waar Corso Casino voor staat. Ervaar de experience van de diverse spellen, optredens en winacties en wie weet ga je als nóg rijker mens naar huis!

Sleepover at Hilton Rotterdam
Wil je de dag goed eindigen? De ruime kamers en fijne ambiance in Hilton Rotterdam geven jou de ultieme nachtrust. Ook het romantische ontbijt kun je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan!

Kun je niet wachten op het beleven van een onvergetelijke avond? Prik dan een datum en trommel je gezellige vrienden op!