Al 125 jaar weet de liefhebber van bijzondere juwelen en horloges zijn weg te vinden naar Schaap en Citroen. Hoewel Schaap en Citroen inmiddels tot de oudste juweliershuizen ter wereld behoort, is het bedrijf dynamisch en modern, en vertegenwoordigt het als geen ander de hedendaagse mode in juwelen, horloges en luxe accessoires.

Als toonaangevende juwelier biedt Schaap en Citroen een uitgebreide collectie juwelen en horloges van wereldfaam. Prestigieuze horlogemerken als Rolex, Patek Philippe, Hublot, Cartier, Officine Panerai, Omega, Breitling en Jaeger-LeCoultre maken deel uit van het indrukwekkende aanbod. Daarnaast is er een keur aan exclusieve juwelenmerken te bezichtigen; van klassieke collecties als Chopard tot aan het modernere design van Italiaanse topmerken als Pomellato en Oromalia - naast uiteraard de eigen Schaap en Citroen Highlights Collectie met ontwerpen die onder eigen signatuur zijn vervaardigd.

Schaap en Citroen beschikt bovendien over een eigen meester goudsmid die uw juwelen kan polijsten en schoonmaken, alsmede juwelen voor u kan ontwerpen. In Rotterdam biedt Schaap en Citroen u een gecertificeerd Rolex Service Atelier, alwaar uw horloges volgens de strengste richtlijnen reviseren.

Schaap en Citroen was in Rotterdam jarenlang gevestigd op de Lijnbaan. Per juni 2013 is het juweliershuis verhuisd naar de luxere omgeving van de Kruiskade. Hier op nummer 98, was voorheen het American Dream Café gehuisvest. Het pand is het modernste Rijksmonument van Nederland en is grootscheeps geherstructureerd.

Facebook: www.facebook.com/SchaapenCitroen

Openingstijden
Maandag: 13.00 - 17.30 
Dinsdag: 10.00 - 17.30 
Woensdag: 10.00 - 17.30 
Donderdag: 10.00 - 17.30 
Vrijdag: 10.00 - 20.30 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 
Zondag gesloten
Adresgegevens
Kruiskade 98
3012 EH te Rotterdam

T 010 411 94 45
info@schaapcitroen.nl
http://www.schaapcitroen.nl