Mooie nagels en verzorgde handen zijn voor iedere vrouw die uiterlijke verzorging belangrijk vindt een “must”. Bij Colinda Nails bent u hiervoor aan het juiste adres. Colinda Korbijn heeft ruimt 25 jaar ervaring als professioneel nagelstyliste en is gespecialiseerd in acrylnagels, gelnagels, manicure gelcolor en Axxium Soak off gel lacquer.

Na haar opleiding tot kapster en schoonheidsspecialiste kwam Colinda in aanraking met het nagelvak. Colinda volgde opleidingen in Nederland en de VS én deed ervaring op bij een nagelstudio voordat zij in 1992 haar eigen salon startte. Colinda is een vertrouwd en bekend gezicht in deze markt, zo deed zij de nagels van veel BN’ers en internationale beroemdheden.

Colinda werkt met producten van de marktleider uit Amerika: het merk OPI. Deze hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Op dit moment is er een brede keus aan producten, voor kunstnagelproducten, natuurlijke nagelverzorging, handverzorging en cosmetische voetverzorging. Hierbij staat de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel voorop. Mede hierom wordt er ook gewerkt met een OPI nageltafel en een ventilatiesysteem.

Colinda Nails is gevestigd in een mooi stijlvol pand op de Kruiskade, dit deelt zij met Nathalie van Herwaarden Haarmode. Op deze manier kunt u in één afspraak uw haar én nagels laten verzorgen.
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.00 
Woensdag: 09.00 - 17.00 
Donderdag: 09.00 - 17.00 
Vrijdag: 09.00 - 19.00 
Zaterdag: 09.00 - 14.00 
Zondag gesloten
Adresgegevens
Kruiskade 66
3012 EH te Rotterdam

T 010 433 16 42
http://www.colinda-nails.nl